Over expert

Met 140 winkels door heel Nederland en meer dan 1350 experts in onze winkels, onderweg en op ons hoofdkantoor, zijn we elke dag keihard bezig om de beste oplossingen te bieden.

Klanten blij maken

Het zit in het DNA van Expert om klanten blij te maken. Dat doen we door het geven van de beste service en persoonlijk advies. En dankzij onze lokale winkels door het hele land en Expert.nl zijn we altijd vertrouwd dichtbij. Dat maakt ons bijzonder. 

Wij zetten altijd dat stapje extra

Onze winkels zijn overzichtelijk en modern, met ruimte voor de nieuwste technologie. Natuurlijk hebben we allerlei producten, maar we focussen op een totaalpakket van diensten, service en producten. Zo bieden we de beste combinatie van wat we in huis hebben. Hulp en expertise bij bijvoorbeeld de installatie van de beste producten van bekende merken, speciaal afgestemd op de behoeften van de klant. Wij zetten altijd dat stapje extra.

Online en offline geïntegreerd

Online en offline, wij brengen ze samen. Onze systemen zijn naadloos met elkaar geïntegreerd, zodat we producten en diensten kunnen bieden waar, wanneer en hoe de klant dat wil. En of de klant nu in de winkel koopt of online via onze webshop, alles wordt altijd centraal geregeld door de lokale winkel. Onze kernwaarden staan hierbij centraal.

Expert International

Expert Nederland is onderdeel van Expert International, een grote internationale organisatie van samenwerkende zelfstandige ondernemers. Met ruim 4000 winkels, verdeeld over 22 landen, is Expert International wereldwijd een van de grootste spelers binnen consumentenelektronica.

De waarden van Expert

Samen zijn wij één team

Bij Expert vormen we een hecht team. Het klinkt misschien als een cliché, maar het is absoluut waar. Samen bereik je meer dan in je eentje, en het is ook gewoon leuker. Ons teamgevoel vormt de basis van een geweldige werkomgeving waar iedereen zichzelf kan zijn en elkaars sterke punten worden erkend en benut. We hebben één gemeenschappelijk doel: onze klanten blij maken. Of je nu op het hoofdkantoor werkt, onderweg bent, of in de winkel staat; elke dag draait om tevreden klanten. En iedereen draagt onmiskenbaar bij aan dat doel.

Wij helpen elkaar

We staan altijd klaar om elkaar te helpen, want iedereen heeft unieke kwaliteiten. Als de juiste mensen met elkaar samenwerken, ontstaan er geweldige dingen. Het begint allemaal met de wil om elkaar te ondersteunen en van elkaar te leren. Bij Expert heerst een prettige en positieve werksfeer, waar collegialiteit vanzelfsprekend is. We behandelen anderen zoals we zelf behandeld willen worden, dat is ons uitgangspunt. Omdat we voor elkaar klaarstaan, kunnen we op elkaar vertrouwen en voelt iedereen zich hier thuis. Het is de perfecte basis om samen uit te blinken!

Wij maken ’t persoonlijk

We hechten waarde aan persoonlijke aandacht, zowel voor onze klanten als voor elkaar. We kijken naar wat voor jou belangrijk is. Wat zijn jouw sterke punten? Waar wil je je verder in ontwikkelen? Waar ligt jouw passie? Zonder gedoe kun je bij Expert jouw eigen unieke pad uitstippelen. Zo kun je altijd optimaal presteren en je goed voelen op je werkplek. Vandaag en in de toekomst.

Wij groeien (door)

Wie lekker in zijn vel zit, straalt dat uit. Daarom vinden wij het belangrijk dat jij je steeds ontwikkelt. Wat zijn jouw groeiplannen? Wil je je verder specialiseren in waar je al goed in bent, of juist nieuw terrein verkennen waar je nog niet zoveel vanaf weet? Samen met jou zorgen we ervoor dat je blijft groeien. Binnen onze dynamische organisatie krijg je genoeg uitdagingen. We bieden volop mogelijkheden voor trainingen en opleidingen, en je kunt je eigen carrièrepad uitstippelen binnen onze veelzijdige formule.

Collega Menno Expert

"We durven bij Expert heel ver te gaan voor een tevreden klant. En je ziet dat dat door klanten gewaardeerd wordt en dat ze terugkomen."

Menno Kats - bedrijfsleider
Collega Linda Expert

"Er heerst een informele sfeer, waarin we prettig met elkaar samenwerken."

Linda Buitenhuis – medewerkster secretariaat
Collega Remco Expert

"De elektronica-branche is enorm in ontwikkeling. Inspelen op de snelle innovaties maakt mijn werk bij Expert heel interessant."

Remko Simon - category manager
Collega Dorothy Expert

"Het voelt heel vertrouwd om bij Expert te werken."

Dorothy Futselaar - verkoopster