De waarden van Expert

Is Expert de werkgever waarnaar jij op zoek bent? Ontdek hier of jouw plannen en ambities passen bij die van onze organisatie.

Samen zijn wij één team
Het is een cliché, maar ook zó waar. Samen kom je verder dan alleen. En samen is het bovendien veel leuker dan wanneer je in je eentje bent. Ons teamgevoel is de basis voor een fijne werkplek waar iedereen zichzelf kan zijn en waar we elkaars kwaliteiten waarderen en benutten. We hebben een gezamenlijk doel: onze klant helpen. Of je nu op het hoofdkantoor werkt, ons rijdende visitekaartje bent of in de winkel staat: elke dag staat in het teken van een tevreden klant. En daaraan levert iedereen zijn of haar eigen, onmisbare bijdrage.

Wij helpen elkaar
Ieder mens heeft unieke kwaliteiten. En als de juiste mensen met elkaar samenwerken, ontstaan er mooie dingen. Dat begint allemaal met de bereidheid om elkaar te willen helpen en van elkaar te willen leren. Expert is een organisatie met een prettige en positieve werksfeer. Collegiaal zijn is voor ons de normaalste zaak van de wereld. Benader een ander zoals jij ook benaderd wilt worden, is daarbij het uitgangspunt. Omdat iedereen iets voor de ander over heeft, kunnen we op elkaar vertrouwen en voelt iedereen zich thuis. De perfecte basis om samen uit te blinken!

Wij maken ’t persoonlijk
Zowel naar elkaar als naar de klant toe geldt dat wij persoonlijke aandacht belangrijk vinden. We kijken naar wat belangrijk is voor jou. Waar ben je goed in? Op welk vlak wil je je verder ontwikkelen? Waar liggen jouw interesses? Zonder het onnodig ingewikkeld te maken, stippel je op deze manier je eigen, unieke pad binnen Expert uit. Zodat jij altijd optimaal uit de verf komt en je top voelt op je werkplek. Vandaag, maar ook in de toekomst.

Wij groeien (door)
Wie lekker in zijn vel zit, straalt dat uit. Daarom vinden wij het belangrijk dat jij je steeds ontwikkelt. Hoe zie jij dat voor je? Misschien wil je extra uitblinken in de dingen waar je nu al goed in bent. Of zoek je juist verdieping in onderwerpen waar je nog niet alles van weet? Samen met jou zorgen we ervoor dat je blijft groeien. Zo blijf je uitgedaagd worden binnen onze dynamische organisatie. Er zijn volop mogelijkheden voor het volgen van trainingen en opleidingen en het uittekenen van een carrièrepad binnen onze veelzijdige formule.

Bekijk alle vacatures

Geen passende vacature?

Ben je enthousiast geworden over werken bij Expert, maar hebben wij op dit moment geen passende vacature in ons overzicht? Stuur ons dan een open sollicitatie.

Open sollicitatie