“We doen met een klein team best wel grote dingen.”

             Sanne Mesker – junior marketeer

 

 


Heel bewust gesolliciteerd

Ik ben junior marketeer bij Expert. Deze functie sluit heel goed aan op mijn studie Marketing Management én op de richting die ik op wil. Ik ben recent afgestudeerd, dit is mijn eerste fulltime baan. Ik heb heel bewust bij Expert gesolliciteerd. Expert is een toonaangevende speler in de branche, en er is een informele werksfeer. Dat sprak me direct aan. En nog steeds.

Van lokale marketing tot landelijk marktonderzoek
Mijn werkzaamheden lopen behoorlijk uiteen. Ik hou me bezig met lokale marketing; we maken onder andere lokale marketingplannen als een winkel (her)opent, verhuist of verbouwt. Daarnaast coördineer ik ook meer algemene projecten. Op dit moment doe ik onderzoek naar de klantreis. Als iemand bijvoorbeeld een wasmachine nodig heeft, hoe komt die dan met Expert in aanraking? Hoe prikkelen we hem om bij Expert te kopen? Hoe binden we hem aan ons merk? Ik wil Expert graag verder helpen op het gebied van klantbeleving.

Grootse plannen
Expert is relatief klein als organisatie, maar tegelijkertijd groots in de plannen. We doen met een klein team best wel grote dingen. Eigen inbreng wordt daarin heel erg gewaardeerd. Alle ideeën zijn welkom en je krijgt ook de ruimte om ze zelf uit te voeren. Ik zou zelf graag nóg meer aandacht besteden aan het centraal stellen van de klant. Voor, tijdens én na de aankoop. Dat is heel belangrijk en past bovendien ook perfect bij de missie van Expert. Zo blijven we de concurrentie voor.

Samenhang
Sommige ondernemers spreek ik bijna wekelijks, en andere ondernemers niet zo vaak. Gelukkig weten ze me altijd te vinden als het nodig is. Het is een uitdaging om Expert consistent te presenteren, zonder de uniciteit van de afzonderlijke winkels te verliezen. Want het is de kracht van Expert dat elke winkel uniek is én lokaal gericht. Samen met de ondernemers houden we graag het lokale karakter erin.

Ook werken bij Expert?

Bekijk alle vacatures

______________________________________________________________________________

Lees ook het verhaal van..

                                  Werken bij Expert - Menno

       Joost Brem                              Thom van Dijk                         Saschanne Bresser                                                                       Bezorgen en installateur         Verkoper Expert Leersum              Medewerker e-commerce