Werken bij Expert - Menno

 

 

 

               “We durven bij Expert heel ver te gaan voor een tevreden klant.
       En je ziet dat dat door klanten gewaardeerd wordt en dat ze terugkomen.”

                                Menno Kats – bedrijfsleider

 

 

Andere plannen
Ik had er nooit over nagedacht om bij Expert te gaan werken, maar toen ik eenmaal begon – in mijn geval met een bijbaan als magazijnhulp – bleek ik echt de juiste feeling te hebben. Ik ben steeds meer gaan doen en heb bijna alle facetten van het bedrijf gezien. Momenteel ben ik bedrijfsleider. En dat terwijl ik oorspronkelijk een echte sportman ben met een sportopleiding. Ik ben dus opgeleid om advies te geven over hoe je met je lichaam om moet gaan. Adviseren doe ik nog steeds, maar wel over een heel ander onderwerp.

Achter de schermen
In een winkel is zoveel meer te doen dan alleen het afrekenen en inpakken van producten. Je moet zorgen dat je de juiste producten bestelt, in de goede hoeveelheid. De uitstraling van de winkel moet kloppen tot in de kleinste details. En om écht goed advies te kunnen geven, moet er ook veel kennis in huis zijn over de producten. Expert ondersteunt daarin heel goed. Bijvoorbeeld met trainingen die je productkennis boosten, maar ook met trainingen over de ‘Expert-manier’ van werken, verkopen en adviseren. Dat is heel leerzaam en daar maak ik – en de rest van mijn team ook – dankbaar gebruik van.

De vierde generatie
De winkel waarin ik werk is een echt familiebedrijf. Hij is van mijn overgrootvader overgegaan naar mijn grootvader. En nu staan mijn oom en tante aan het roer. Ik ben de vierde generatie. We zitten al tachtig jaar op dezelfde plek en zijn ontzettend populair in de regio. Dat komt denk ik omdat we het al tachtig jaar op dezelfde manier aanpakken: op de Expert-manier. Wij durven heel ver te gaan voor een tevreden klant. En je ziet dat dat door klanten gewaardeerd wordt en dat ze terugkomen. Dat gevoel wil ik graag vasthouden.

Teamgevoel
We zijn een hecht team, als leidinggevende ben ik daar gewoon onderdeel van. Het mooie is dat ons teamgevoel ook afstraalt op onze klanten. Wij hebben plezier op de werkvloer en dat merken de klanten. Daar krijgen zij vanzelf ook een goed gevoel van. Iedereen wordt hier onderdeel van onze Expert-familie.

Ook werken bij Expert?

Bekijk alle vacatures

______________________________________________________________________________

Lees ook het verhaal van..

                 Werken bij Expert - Menno                 

Thom van Dijk                         Saschanne Bresser                         Linda Buitenhuis
Verkoper Expert Leersum            Medewerker e-commerce           Medewerkster Secretariaat