Werken bij Expert - Joost

 

 

                            “Ik ben steeds blijven doorgroeien.
      En ik zie bij Expert nog volop mogelijkheden voor de toekomst.”

                                   Joost Brem – bezorger en installateur

 

 

 

Een relatie opbouwen met de klant
Ik ben bezorger en installateur. Ik kom bij de klanten thuis en daar installeer ik zowel televisies als audio-installaties en wasmachines. Dat ik met mooie producten van topmerken werk, vind ik erg tof. Klanten verwachten daarom ook heel wat van ons. Het is niet alleen een tv afgeven; ik hang ‘m ook op, ik sluit ‘m aan op andere apparatuur of ik werk kabels netjes weg. Ik zet altijd nét dat stapje extra. Dankzij deze persoonlijke service kiezen mensen opnieuw voor Expert. Ik zie dus regelmatig bekende gezichten.

De kracht van Expert
We zijn betrokken en denken graag mee. Expert biedt het totaalpakket. In iedere winkel staat een andere ondernemer aan het roer, met een eigen aanpak en ideeën. Dat is juist de kracht van onze organisatie. Iedereen is anders, maar we hebben een gezamenlijk doel: klanten blij maken. Daar gaan we elke dag opnieuw voor.

Klein en persoonlijk team
Voorheen werkte ik bij een grote keten. Daar liep ik met een naamkaartje op. Je kent elkaar niet echt en gaat op in de massa. Bij Expert is dat heel anders. Hier werk ik in een klein team. Ik ken al mijn collega’s juist heel goed. En dat maakt mijn baan alleen maar leuker. Zo persoonlijk als we naar de klant zijn, zo persoonlijk zijn we ook met collega’s onder elkaar.

Volop ruimte voor ontwikkeling
Tijdens mijn opleiding had ik een stageplek nodig. Zo ben ik er een beetje ingerold. Ik ben gebleven voor een zaterdagbaantje en al snel pikte ik ook de vakanties mee. Ik heb daarnaast een jaar fulltime als verkoper gewerkt. Ik ben steeds blijven doorgroeien. En ik zie nog volop mogelijkheden voor de toekomst. Ik volg nu bijvoorbeeld de cursus ‘Ondernemen bij Expert’. Het is heel leerzaam om te zien wat ondernemerschap inhoudt en te ontdekken of het bij me past. Ik ben helemaal op mijn plek en ben echt in een warm bad terechtgekomen. Expert denkt met je mee; het is een bedrijf dat in medewerkers investeert.

Ook werken bij Expert?

Bekijk alle vacatures

______________________________________________________________________________

Lees ook het verhaal van..

                  Werken bij Expert - Bertine                 Werken bij Expert - Menno

   Remko Simon                       Bertine van de Langemheen                 Menno Kats
Category manager                      Service coördinator                        Bedrijfsleider