“Het voelt heel vertrouwd om bij Expert te werken.”

             Dorothy Futselaar – verkoopster

 

 


Presentatie is belangrijk

Ik werk als verkoopster bij Expert, maar ik heb veel meer taken dan verkopen alleen. Er is zoveel te doen in de winkel. Goederen uitpakken, producten prijzen en een mooi plekje in de winkel geven. Presentatie is heel belangrijk. Ik werk in de grootste Expert van Nederland. Het is hier altijd druk. Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat de winkel er perfect uitziet.

Geen dag is hetzelfde
Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk. De klanten bepalen hoe je dag eruit ziet, dus iedere dag is anders. Ik maak graag een praatje, ik zorg dat mensen het beste advies krijgen en los problemen op. Gesprekken kunnen over van alles gaan: mensen komen er soms niet uit met de aansluiting of bediening van hun apparaat. Maar er gaat ook wel eens wat kapot. Dan ga ik aan de slag om onze klant te helpen. Ik wil altijd een nette oplossing bieden en zorgen dat de klant weer blij is.

Een prettige, stimulerende werkomgeving

Heel eerlijk, ik vind het lastig om echt van álle productgroepen volledig op de hoogte te zijn. Ik ben gelukkig onderdeel van een sterk team. Samen kunnen we alles! We leren erg veel van elkaar. Maar ik ga ook vaak naar beurzen en producttrainingen. Dat wordt ook echt aangemoedigd. Ik leer niet alleen veel op zulke events, het is ook nog eens gezellig!

Het voelt lekker vertrouwd
Ik heb 28 jaar geleden mijn man leren kennen bij Expert. Dat vind ik heel bijzonder. De Expert waar ik werkte was van zijn vader. Toen hij met pensioen ging hebben wij die winkel samen overgenomen. We hebben jarenlang samen onze eigen winkel gerund. Nu werken we weer even apart, maar wel allebei nog lekker vertrouwd bij Expert. Het voelt echt als een familiebedrijf, ook als je even niet met je eigen familie werkt. Dat vind ik een hele mooie reden om gewoon door te gaan. Om nieuwe kansen te blijven pakken bij Expert. Die zijn er volop!

Ook werken bij Expert?

Bekijk alle vacatures

______________________________________________________________________________

Lees ook het verhaal van..

                  Werken bij Expert - Bertine                 Werken bij Expert - Menno

   Remko Simon                       Bertine van de Langemheen                 Menno Kats
Category manager                      Service coördinator                        Bedrijfsleider