“We vormen samen een club met gedreven, enthousiaste mensen en dat is mooi, want samen bereik je meer.”

             Bertine van de Langemheen – service coördinator

 

 


Veelzijdige functie

Service is een heel belangrijk onderdeel bij Expert. Het is de ondernemer die de service verleent en wij proberen dit voor hen zo goed, duidelijk en gemakkelijk mogelijk te maken, zodat zij alle aandacht aan de consument kunnen geven. Ik geef winkels en leveranciers antwoord op uiteenlopende servicevragen. Per telefoon of via e-mail geef ik advies en bedenk ik oplossingen. Daarnaast ben ik bezig om nieuwe processen in te regelen voor de opstart van een samenwerking met ons reparatiecentrum.

Meer dan twaalf jaar in dienst
Inmiddels werk ik al ruim twaalf jaar bij Expert en ik heb op verschillende afdelingen gewerkt. Het verkoopsecretariaat, receptie, afdeling inkoop, afdeling database, afdeling finance (EFS) en nu op de afdeling service. En dat heeft zijn voordelen, want je weet van veel dingen hoe het werkt.

Informele werksfeer
De werksfeer bij Expert is heel informeel: je kunt zo bij iedereen binnenlopen. Ik vind dit zelf erg prettig. We vormen samen een club met gedreven, enthousiaste mensen en dat is mooi, want samen bereik je meer.

Elke dag anders
Mijn dag is altijd anders en dat maakt mijn werk erg interessant. Ook heb ik veel contact met Expertondernemers, leveranciers en met ons reparatiecentrum, wat ik erg leuk vind.

Ook werken bij Expert?

Bekijk alle vacatures

______________________________________________________________________________

Lees ook het verhaal van..

                                   Werken bij Expert - Menno

   Thom van Dijk                           Saschanne Bresser                          Menno Kats
Verkoper Expert Leersum           Medewerker e-commerce                    Bedrijfsleider